ZAD TROLLA Koszalin

Forum miłośników gier bitewnych oraz strategicznych z Koszalina i regionu.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

Share | 
 

 Zasady i FAQ

Go down 
AutorWiadomość
wrubel
Ork
avatar

Liczba postów : 527
Join date : 08/05/2009

PisanieTemat: Zasady i FAQ   Sob Paź 29, 2016 6:06 pm

Polska społeczność X-wing lawinowo stwierdziła że Robert S. nie ma racji i Fenn Rau działa tylko w przypadku gdy on i atakujący/obrońca są w zasięgu 1. Tako rzekł Facebook. afro
Powrót do góry Go down
 
Zasady i FAQ
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Permissions in this forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
ZAD TROLLA Koszalin :: X-Wing-
Skocz do: